new customer offer opportunity community our history research
  • Loading...
 •  

  [različica 1.3. / Feb, 2018]

   

  1 Področje uporabe teh pogojev

  Naslednji splošni pogoji urejajo prodajo izdelkov strankam po telefonu ali preko interneta pri Morinda Deutschland GmbH ("Morinda"). Veljajo splošni pogoji, kot veljajo v času oddaje naročila.

  2. Nakup

  Naročilo stranke je ponudba podjetju Morinda za nakup izdelka(ov) v naročilu. Ko naročnik odda naročilo za nakup izdelka, bo podjetje Morinda kupcu poslalo elektronsko sporočilo, s katerim bo potrdilo prejem naročila. To sporočilo potrjuje, da je podjetje Morinda prejelo naročilo. Vendar pa ne potrjuje, da je stranka sprejela ponudbo za nakup naročenih izdelkov. Ponudba je sprejeta in pogodba je sklenjena, ko Morinda odpošlje naročeni (-e) izdelek (-e).

  3. Določanje cen

  Vse cene vključujejo zakonsko določen DDV. Stroški dostave so dodaten strošek in se izračunajo glede na destinacijo in težo.

  4. Razpoložljivost

  Izdelek bo dostavljen v približno 3-5 delovnih dneh po odpremi. Ti navedeni datumi dobave so najboljša ocena podjetja Morinda za dostavo, in čeprav se podjetje trudi, da se teh rokov drži, ne bo prevzelo nobene odgovornosti, če iz kakršnega koli razloga dostava zamuja. Podjetje Morinda ne prevzema nobene odgovornosti za izgubo ali škodo, ki jo je utrpela stranka zaradi nezmožnosti izpolnitve določenega datuma dobave. Če se za katerikoli izdelek izkaže, da ni na voljo, bo stranka o tem obveščena ob naročilu.

  5. Pravica do preklica

  Vaše naročilo lahko prekličete kadarkoli v roku 14 dni po dobavi blaga, brez navedbe razlogov. Pri naročilih več kosov blaga, ki jih potrošnik naroči z enim naročilom in v primeru, da so kosi dostavljeni ločeno, začne rok teči od dneva, ko potrošnik ali tretja oseba, ki ni prevoznik in ki jo imenuje potrošnik, pridobi fizično posest nad zadnjim kosom blaga; Jasno morate izjaviti svojo željo po odpovedi. Uporabi se lahko vzorec za odpoved, ki ga priskrbi podjetje Morinda. Enako  kot obvestilo o odpovedi zadostuje tudi jasno izražena izjava (nprv pismu ali po elektronski pošti) podjetju Morinda (glej kontaktne podatke spodaj). Če je izjava poslana po pošti ali po e-pošti, bo izjava o odpovedi začela veljati, ko bo objavljena ali poslana. Za izpolnitev roka odpovedi zadostuje, da pošljete svoje sporočilo pred iztekom roka za odpoved. Pri pošiljanju obvestila o odpovedi navedite naslednje podatke: (i) naslov stranke, (ii) opis blaga, (iii) datum naročila, (iv) katero koli referenčno številko naročila.

  Če ste blago prejeli, morate blago brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najkasneje v 14 dneh od dneva sporočitve odpovedi naročila vrniti podjetju Morinda (na naslov, ki je naveden pod točko 'Kako vrniti izdelek' v točki 11). Vsak strošek za vrnitev blaga je na strani stranke.

  6. Učinki odpovedi

  Če prekličete svojo pogodbo, vam bomo povrnili vsa prejeta plačila, vključno s stroški dostave. Od povračila lahko odštejemo izgubo vrednosti katerega koli dobavljenega blaga, če je ta izguba posledica nepotrebnega ravnanja z vaše strani, razen tistega, ki je potrebno za ugotovitev narave in značilnosti blaga.

  Povračilo bomo opravili brez nepotrebnega odlašanja in ne kasneje kot

  a) ......... v 14 dneh potem, ko prejmemo vrnjeno blago, ali

  b) ........ (če prej) v 14 dneh po predložitvi dokazila, da ste blago vrnili, ali

  c) ...........če blago ni bilo dobavljeno, v 14 dneh po dnevu, ko smo bili obveščeni o vaši odločitvi, da odpovedujete to pogodbo.

  Povračilo bomo opravili z enakimi plačilnimi sredstvi, kot ste jih vi uporabili za plačilo. Za to povračilo ne boste plačali nobenih provizij.

  7. Poškodovani in nepravilni izdelki  Če ste prejeli izdelek, ki je vidno poškodovan ali vam je bil poslan napačen izdelek, zavrnite dostavo in brez dodatnih stroškov vam bomo poslali dvojnik izdelka. Če ste sprejeli dostavo in ugotovili, da je izdelek poškodovan, okvarjen ali nepravilen, nas o tem obvestite v 14 dneh po prejemu izdelka in če smo upravičeno prepričani, da je izdelek res poškodovan, okvarjen ali nepravilen, vam bomo poslali dvojnik naročila ali pravilno naročilo.

  8. Naša garancija zadovoljstva / vračila

   

  Poleg pravice do preklica naročila, kot je navedeno zgoraj, vam Morinda UK ponuja tudi dodatne garancije za izdelke.  Te garancije ne vplivajo na vaše zakonske pravice. Povračilo lahko pričakujete v enakem načinu plačila, kot je bil prvotno uporabljen za nakup, v treh tednih po prejemu vašega vračila. Prosimo, upoštevajte, da ste odgovorni za stroške vračanja izdelkov, razen če smo vam izdelek dostavili po pomoti ali če je izdelek poškodovan ali pomanjkljiv.

  Naša 90-dnevna garancija zadovoljstva

  Če niste popolnoma zadovoljni z nakupom izdelka, nam izdelek pošljite nazaj (uporabljen ali neuporabljen) v roku 90 dni * od datuma prvotnega nakupa in vrnili vam bomo 100% kupnine (brez stroškov pošiljanja in ravnanja). Morinda si pridržuje pravico, da zavrne povračilo za količine, ki jih ni mogoče razumno porabiti v 90 dneh. Razumna količina se običajno šteje kot štiri steklenice Max ali katere koli druge pijače na mesec. Stranka lahko vrne eno vrsto izdelka samo enkrat. Naknadni poskusi vračila te vrste izdelka bodo zavrnjeni.

  * 90-dnevna garancija za zadovoljstvo strank ne velja za naprave s sistemom Age Defy. Z veseljem vam zagotavljamo 30-dnevno garancijo zadovoljstva za Age Defy naprave.

  9. Celotno zadovoljstvoPo zakonu morajo vaši izdelki ustrezati svojemu opisu, prav tako pa morajo biti zadovoljive kakovosti in razumno primerni za namene, za katere se običajno uporabljajo. Prepričani smo, da boste s svojim nakupom popolnoma zadovoljni. 

  10. Politika vračanja za neodvisne svetovalce za izdelke (IPC) Za popolno politiko vračila, ki velja za naše neodvisne svetovalce za izdelke, vas želimo napotiti na Priročnik politike podjetja Morinda Deutschland GmbH. Za vprašanja se obrnite na compliance@de.morinda.com.

  11. Kako vrniti izdelek

   

  Številko za avtorizacijo vračila (RA) lahko pridobite, če se obrnete na našo službo za pomoč uporabnikom na telefon +18012341000, če izdelke vračate po naši 90-dnevni garanciji zadovoljstva. Napišite številko RA na zunanjo stran škatle. Vse izdelke je treba poslati na: 

  Morinda Deutschland GmbH
  Att: Returansvarig
  Galileo-Galilei-Straße 18
  55129 Mainz
  GERMANY

  12. Politika varstva podatkov

   

  Kupec, ki opravi nakup, soglaša, da Morinda obdeluje njegove osebne podatke, ki so na voljo med postopkom odjave in prenese te osebne podatke na podjetje Morinda Inc, American Fork, Utah, Združene države Amerike, njenim hčerinskim družbam in povezanim družbam po vsem svetu. Stranka razume in se strinja, da bo ta prenos njenih osebnih podatkov prenesen v države z ravnjo zasebnosti, ki ni enakovredna tisti, ki jo zagotavlja strankina domača država. Stranka bo imela pravico dostopati do svojih osebnih podatkov in zahtevati, da jih podjetje Morinda popravi, izbriše ali blokira vse napačne podatke.

   13. Spremembe pogojev

   

  Podjetje Morinda si pridržuje pravico do spremembe spletne strani, vključno s temi pogoji in določili. Za stranko veljajo pogoji, ki veljajo v času naročila izdelka. Če se kateri koli od teh pogojev izkaže za neveljavnega, nepravilnega ali iz kakršnega koli razloga neizvršljivega, se ta pogoj šteje za izločenega in ne vpliva na veljavnost in izvršljivost ostalih pogojev.

  14. Morinda Deutschland GmbH kontaktni podatki

  Arnulfstraße 60, 80335 München, Germany

  Email: compliance@de.morinda.com

  Telephone: +49 89 255519600