Georganiseerd door: Hans-Leo Teulings, PhD IPC# 94309 Neem contact met me op
NIEUW KLANTENAANBOD MOGELIJKHEDEN GEMEENSCHAP ONZE GESCHIEDENIS ONDERZOEK
  • Loading...
 • MORINDA LIFE BIEDT

  PERSONAL DEVELOPMENT

  HOMEPAGINA OPPORTUNITEITEN GEZONDE LEVENSSTIJL FINANCIËLE FLEXIBILITEIT LEVENSERVARING PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

  EEN ECHTE PARTNER

  Een bevredigend Morinda-leven omvat veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Morinda is een echte partner - iemand die in uw succes investeert. U krijgt de middelen, instructies, systemen en conferenties die u nodig hebt om succesvol te zijn en uw volledige potentieel te bereiken.

  tools present

  ALLEEN MORINDA HEEFT...

  scanner

  DE TrūAge SCANNER

  Niet in alle markten beschikbaar

  Het beste en meest geavanceerde gesprekshulpmiddel in netwerkmarketing. De TruAge Scanner is de sleutel om het ware potentieel van Morinda's mogelijkheid te ontsluiten.

  tahiti

  TAHITI-DROOM

  Een programma dat zeker de nodige interesse in uw bedrijf zal opwekken (binnenkort in Europa beschikbaar).

  library

  MORINDA’S UNIVERSITEIT

  Een archief met instructiemateriaal dat al uw vragen kan beantwoorden op het gebied van producten, mogelijkheden, het compensatieplan, evenementen enzovoort (momenteel niet in Europa beschikbaar).

  office_pro

  COMMUNITY PRO

  Morinda's vooraanstaande website service met toegang tot geavanceerde analyses, zakelijke rapporten, waarschuwingsberichten, management van sociale media, leadmanagement, nieuwe omzetmogelijkheden enzovoort.

  op_sys

  HET TrūAge BESTURINGSSYSTEEM

  Net als het besturingssysteem een computer tot leven kan brengen, brengt het TrūAge besturingssysteem uw bedrijf tot leven. Dit systeem ontwikkelt een groot deel van uw bedrijf! Er is nog nooit een geavanceerder systeem geweest om nieuwe mensen te vinden, producten te verkopen en uw leads te managen.

  circle

  REGIONALE CONFERENTIES

  Elke zes maanden komt Morinda met nieuws, updates en strategieën tijdens onze regionale conferentie. Daar bent u in de gelegenheid om met andere onafhankelijke productconsulenten (IPC's) te netwerken en kennis te maken met leidinggevenden en oprichters van Morinda.