Georganiseerd door: JOHANNES L TEULINGS IPC# 94309 Neem contact met me op

MOGELIJKHEDEN GEMEENSCHAP ONZE GESCHIEDENIS ONDERZOEK
  • Loading...
 • DE MORINDA LEEFSTIJL BIEDT

  FINANCIAL FREEDOM

  HOMEPAGINA OPPORTUNITEITEN GEZONDE LEVENSSTIJL FINANCIËLE FLEXIBILITEIT LEVENSERVARING PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

  DE IDEALE COMBINATIE

  Er zijn twee zaken die de Morinda Leefstijl zo geweldig maken : u kunt gebruik maken van uitstekende producten met echte gezondheidsvoordelen en een krachtig bedrijfsperspectief

  products plus businessperson

  PROVISIE

  Morinda heeft al meer dan $4 Billion in commissies uitbetaald aan onze partners. Wij hebben zowat 300 miljonairs gemaakt. In bijna 2 decennia van zaken doen heeft Morinda nog niet één uitbetaling van een commissie of een bonus gemist. NOOIT.

  OP UW EIGEN TEMPO

  Het veilige, betrouwbare en bewezen compensatieplan van Morinda heeft honderden, DUIZENDEN mensen in staat gesteld om vroegtijdig met pensioen te gaan, dromen te verwezenlijken, de hypotheek af te lossen, de studie van kinderen te betalen, op vakantie te gaan, of elke maand gewoon wat financiële armslag te hebben. En dat allemaal dankzij de inkomensmogelijkheden op de lange termijn die Morinda biedt. Uw financiële vrijheid is uw doel - hoe u die ook wilt definiëren. Of u een paar honderd euro per maand wilt bijverdienen of honderdduizenden euro's om vroegtijdig met pensioen te kunnen gaan, Morinda heeft het plan en het systeem waarmee u uw doel kunt bereiken. We hebben van u alleen uw toewijding en energie nodig.

  AANVULLEND FULLTIME WELVAART CREËREND

  TrūAge BESTURINGSSYSTEEM

  Het veilige, betrouwbare en bewezen compensatieplan van Morinda heeft honderden, DUIZENDEN mensen in staat gesteld om vroegtijdig met pensioen te gaan, dromen te verwezenlijken, de hypotheek af te lossen, de studie van kinderen te betalen, op vakantie te gaan, of elke maand gewoon wat financiële armslag te hebben. En dat allemaal dankzij het TrūAge besturingssysteem.

  1 TrūAge SCANNER

  Gebruik de scanner en bied een droomvakantie aan (binnenkort ook in Europa). Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om contacten te leggen.

  2 AUTOMATISCHE E-MAILS, EN HET BIJHOUDEN VAN LEADS EN DAGELIJKSE TAKEN*

  Wij doen al het werk voor u. We sturen specifieke e-mails naar al uw klanten, afhankelijk van hun activiteit en interesse. En als u meer wilt doen, krijgt u dagelijkse taken om ze te helpen hun gezonde levenswijze in stand te houden.

  (*Alleen voor leden van Community Pro)

  3 WERKEN IS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK GEWEEST

  Blijf op de hoogte van de vooruitgang van uw leads en andere zaken die nuttig zijn voor uw mensen.*

  (*Alleen voor leden van Community Pro).

  WAAROM IS HET COMPENSATIEPLAN VAN MORINDA ZO BIJZONDER? NEEM EEN KIJKJE

  GEEN ‘BREUKVORMING’

  Veel bedrijven adverteren met hoge uitbetalingen, maar krijgen het meeste geld daarvan terug. Niet bij Morinda, Wij betalen 53% uit, zonder 'breukvorming'. Geen uitzonderingen.

  DYNAMISCHE COMPRESSIE

  Morinda was het eerste bedrijf dat dynamische compressie introduceerde, waarbij provisie aan elke gekwalificeerde distributeur wordt uitbetaald.

  WERELDWIJDE BONUSSEN

  Daarnaast heeft u bij Morinda de kans om een deel van de wereldwijde omzet te verdienen!

  PROGRAMMA GEBIEDSONTWIKKELING

  Morinda heeft de industrie opnieuw geschokt met de introductie van het programma gebiedsontwikkeling - een ongeëvenaard programma voor distributeurs om twee inkomens uit dezelfde zakelijke activiteiten te verdienen.

  ANDERE VOORDELEN

  Bovenop de provisie, de wereldwijde bonussen, de kortingen en alles wat ons compensatieplan biedt, heeft Morinda ook nog veel andere voordelen. Er zijn reizen, avonturen en nog veel meer!

  UW FINANCIËLE FLEXIBILITEIT

  Als u op zoek bent naar financiële flexibiliteit, schrijf u dan in bij Morinda. Wij zullen u niet teleurstellen. Morinda biedt u alles wat u nodig hebt voor een vliegende start. En u zult merken dat uw inzet daadwerkelijk beloond wordt.