A webshop tulajdonosa: JOHANNES L TEULINGS IPC# 94309 Kapcsolat
BEZÁRÁS

Kosaram

Throbber image
Lehetőség Közösség Történetünk Kutatás

1996-ban a Morinda elkezdte a noni iparágat a Tahitian Noni Juice bemutatásával és ezzel több milliárdos üzletet dobott piacra gyakorlatilag egyik napról a másikra.

Azon küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek abban, hogy fiatalosabban és hosszabban élhessenek, tesz minket az étrend-kiegészítők iparágának szilárd vezetőjévé, mely folyamatosan innovációkkal rukkol elő. Az 1996 óta tapasztalt erő, izgalom és energia ma is élénken él. Történelmünk megkérdőjelezhetetlen, és a jövőben betöltendő szerepünk vitathatatlan.

Irányvonalunk megtervezett.

Célunk egyértelmű.


És a jövőnk még sosem volt ilyen fényes.
HONNAN JÖTTÜNK?

1993

A Morinda élelmiszertudósai felfedezik a noni gyümölcsöt és pozitív hatásait.

1996

A Tahitian Noni Juice bemutatkozik a világnak. Világszintű jelenség lesz a szupergyümölcs iparágban.

2003

Nyilvánosságra hozzák az első humán klinikai tanulmányt a Tahitian Noni Juice-ról.

2011

A TruAge kampány világszerte bemutatásra kerül. Fókusza az AGE csökkentése a fiatalosabb, hosszabb életért.

2016

A Morinda 20 éves lesz, és megkezdi a „Második növekedési korszakát”.

Vertical Line
Vertical Line
Vertical Line
Vertical Line
Vertical Line

Vertical Line

1995

Körvonalazódik a Morinda koncepciója és létrejön az új noni ital formula.

Vertical Line

1997

Más helyileg alkalmazható és fogyasztható, a noni jótékony tulajdonságait tartalmazó termékek jönnek létre, melyek még inkább jótékony hatással vannak a fogyasztókra.

Vertical Line

2009

A Morinda tudósai felfedezik a noniban található fő fitotápanyagokat, az iridoidokat. Az iridoidok jelképezik a minőségünket.

Vertical Line

2012

Létrejön a Core termékcsalád, mely teljes támogatást nyújt a TruAge életmódhoz azáltal, hogy segít csökkenteni az AGE képződését.

Vertical Line

2018

Morinda announces historic merger with New Age Beverage Corporation, putting the new company on track to become the world's largest healthy beverage company.

HOL VAGYUNK?

A Morindánál termékfejlesztési törekvéseinket egy általános filozófia vezérli: a világ legjobb és leghatékonyabb összetevőit felkutatni, hogy belőlük világszínvonalú termékeket állíthassunk elő, melyek javítják az életminőséget.

Ezen felfedezések sorozata a noni gyümölccsel kezdődött. Erre alapozva világszerte kiterjesztettük a legkiválóbb összetevőkre irányuló kutatásainkat, hogy olyan termékeket fejlesszünk, melyek az élet minden fontos területén segíteni tudnak, legyen szó öregedésről, testápolásról, sportolói teljesítményről, vagy bármi másról!

Core Products
HOVA TARTUNK?

Céljainkat úgy határoztuk meg, hogy fogyasztóinknak a teljes szabadság érzését nyújtsuk azáltal, hogy megteremtjük az egészséghez és a jó megjelenéshez vezető utat, illetve egy lehetőséget  a pénzügyi függetlenségre. Ezt úgy tudjuk biztosítani, hogy nagyszerű termékeket kínálunk, melyek kívül-belül hozzájárulnak testünk egészségéhez, valamint azzal, hogy lehetőséget teremtünk a passzív jövedelem megteremtésére.

Where We're Going