Tämän istunnon suosittelija: JOHANNES L TEULINGS TUOTEKONSULTTI# 94309 Ota yhteyttä minuun
Mahdollisuus Our Impact Historiamme Tutkimus
  • Loading...
 • MORINDA LIFE TARJOAA

  FINANCIAL FREEDOM

  MAHDOLLISUUS KOTI TERVEELLINEN ELÄMÄNTYYLI TALOUDELLINEN JOUSTAVUUS ELÄMÄNKOKEMUKSET HENKILÖKOHTAINEN KEHITYS

  TÄYDELLINEN VALINTA

  On kaksi asiaa jotka tekevät Morinda Life elämästä upeaa: Voit nauttia todellista hyötyä anatvista tuoteista ja vahvasta liiketoimintamahdollisuudesta.

  products plus businessperson

  PALKKIOT

  Morinda on maksanut yli $4 Miljardia palkkioina kumppaneille. Olemme luoneet melko tarkasti 300 miljonääriä. Melkeimpä kahden vuosikymmenen liiketointakokemulsella, Morinda ei koskaan ole missannut palkkionmaksua tai bonusmaksua. EI KOSKAAN.

  ETENE OMALLA TAHDILLA

  Morindan turvallinen, luotettava, hyväksi todettu palkkiojärjestelmä on antanut sadoille, tuhansille ihmisille mahdollisuuden jäädä eläkkeellä aikaisemmin ja elää unelmia, maksaa lainoja pois, mahdollisuuden ulkomaanmatkaan tai vain helpotusta arjen kuluihin. Tämä kaikki on mahdollista jatkuvan kuukausitaisen tulon ansiota, jota Morindan palkkiojärjestelmä tarjoaa. Taloudellinen riippumattomuus, miten sen määritteletkin on, on päämäärämme. Halusitpa sitten muutaman ylimäärisen euron kuussa tai tuhansia euroja, jotta voit jäädä eläkkeelle aikaisemmi Morindalla on suunnitelma ja ratkaisu joka auttaa sinua toteuttamaan tämän suunnitelman.

  TÄYDENTÄVÄ KOKOAIKAINEN VARALLISUUS

  TrūAge OPERATING SYSTEM

  Morindan turvallinen, luotettava ja hyvä palkkiojärjestelmä:

  1 TrūAge SCANNER

  Käyttämällä skanneria ja tarjoamalla mahdollisuutta osallistua Tahiti dream vacation ohjelmaan. Ihmisten kontaktointi ei koskaan ole olluut helpompaa.

  2 AUTOMAATTISET SÄHKÖPOSTIT, SEURAA PROSPEKTEJA, PÄIVITTÄISET TEHTÄVÄT

  Teemme kaiken puolestasi. Lähetämme kohdennettuja sähköposteja kaikille asiakkaillesi heidän ostoskäyttäytymisen mukaan ja heidän kiinnostustasonsa mukaan. Ja jos haluat tehdä enemmän saat päivittäisiä tehtäviä joilla voit ohjata asiakkaitasi kohti terveellistä elämäntyyliä.

  3 TYÖNTEKO EI KOSKAAN OLE OLLUT HELPOMPAA

  Saat hyödyllisiä ilmoituksia tapahtumista ja asiakkaittesi aktiviteetista.

  MIKÄ TEKEE MORINDAN PALKKIOJÄRJESTELMÄSTÄ NIIN UPEAN? KATSOTAANPA

  EI MURTUMAA

  Monet yritykset mainostavat suuria bonuksia, todellisuudessa kuitenkin yrityksen pitäessä suurimman osan. Näin ei toimi Morinda. Maksamme takaisin koko 53% ilman murtumia. Ei poikkeuksia.

  DYNAAMINEN TIIVISTYS

  Morinda oli ensimmäinen yritys, joka tarjosi dynaamista tiivistystä. Tämän ansiosta palkkiota maksetaan jokaiselle pätevöityneelle tuotekonsultille.

  GLOBAL BONUS POOLS

  Ainoastaan Morindalla sinulla on mahdollisuus ansaita osuus yrityksen maailmanlaajuisesta bonuspotista!

  AREA DEVELOPER PROGRAM

  Morinda järisytti kilpailijoitaan jälleen kerran julkaisemalla ainutlaatuisen Area Developer ohjelman - alan ainoan ohjelman, jossa mahdollisuus kahteen ansioon samasta liiketoiminta aktiviteetista.

  MUUT KANNUSTIMET

  Kaiken huippuna, maailmanlaajuiset bonuspoolit, alennukset ja kaikki muu joka tekee palkkiojärjestelmästämme ainutlaatuisen. Morinda tarjoaa lisäksi laajasti muita kannustimia. Puhumme matkoista, autoista, seikkailuista ja paljosta muusta!

  TALOUDELLINEN JOUSTAVUUS

  Jas haluat taloudellista riippumattomuutta, emme petä!