Αυτή η επίδειξη παρουσιάζεται από: KONSTANTINOS ROOPAS IPC# 4720291 Contact Me
Ευκαιρια Our Impact our history research

 

1 Σκοπός αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων

Οι ακόλουθοι γενικοί όροι και προϋποθέσεις διέπουν την πώληση προϊόντων μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου από τη Morinda Deutschland GmbH ("Morinda") στους πελάτες. Οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις ισχύουν τη στιγμή που υποβάλλεται μια παραγγελία.

 

2. Αγορά

Μια παραγγελία από έναν πελάτη αποτελεί μια προσφορά στη Morinda να αγοράσει τα προϊόντα που βρίσκονται στην παραγγελία. Όταν ένας πελάτης κάνει παραγγελία για να αγοράσει ένα προϊόν, η Morinda θα αποστείλει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στον πελάτη το οποίο επιβεβαιώνει την παραλαβή της παραγγελίας. Αυτό το μήνυμα αναγνωρίζει ότι η Morinda έχει λάβει την παραγγελία. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει την αποδοχή της προσφοράς του πελάτη να αγοράσει τα προϊόντα της παραγγελίας. Μάλλον, η προσφορά δέχεται και η σύμβαση ολοκληρώνεται όταν η Morinda αποστέλλει τα προϊόντα της παραγγελίας.

 

3. Τιμές

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το νόμιμα εφαρμοστέο ΦΠΑ. Τέλη αποστολής είναι επιπρόσθετα και υπολογίζονται σύμφωνα με τον προορισμό και το βάρος.

 

4. Διαθεσιμότητα

Το Προϊόν θα παραδοθεί μέσα σε περίπου 3 έως 5 εργάσιμες μέρες από την αποστολή. Τέτοιες εισηγμένες ημερομηνίες παράδοσης αποτελούν τον καλύτερο υπολογισμό για παράδοση και ενώ γίνεται κάθε προσπάθεια για έγκαιρη παράδοση, δεν θα έχει καμία ευθύνη η Morinda αν, για οποιονδήποτε λόγο η παράδοση καθυστερείται.  Η Morinda δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά υποστεί από τον Πελάτη λόγω ανικανότητας να προλάβει μια συγκεκριμένη προθεσμία παράδοσης. Στην περίπτωση που ο πελάτης παραγγέλνει ένα προϊόν και δεν είναι διαθέσιμο, ο πελάτης θα ενημερωθεί τη στιγμή της παραγγελίας.

 

5. Δικαίωμα ακύρωσης

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε 14 ημέρες από την παράδοση των αγαθών χωρίς να δώσετε κανένα λόγο. Πρέπει να κάνετε μια σαφή δήλωση της επιθυμίας σας να ακυρώσετε. Δύναται να χρησιμοποιηθεί το παραδειγματικό έντυπο ακύρωσης που παρέχεται από την Morinda Deutschland GmbH. Παράλληλα, οποιαδήποτε δήλωση επικοινωνήσετε σαφώς (π.χ. μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού μηνύματος) στη Morinda Deutschland GmbH (βλ. στοιχεία επαφής παρακάτω) θα αρκεί για δήλωση ακύρωσης. Αν αποσταλεί μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού μηνύματος, η δήωση ακύρωσης ισχύει από τη στιγμή που ταχυδρομηθεί ή αποστείλλεται. Για να προλάβετε την προθεσμία ακύρωσης αρκεί να στείλετε την επικοινωνία σας πριν λήξει ή περίοδος ακύρωσης. Όταν στέλνετε μια ειδοποίηση ακύρωσης παρακαλούμε να συμπεριληφθούν οι εξής πληροφορίες: α) η διεύθυνση του καταναλωτή, β) μια περιγραφή των αγαθών, γ) η ημερομηνία της παραγγελίας, δ) οποιοσδήποτε αριθμός αναφοράς της παραγγελίας.

Αν έχετε λάβει τα αγαθά, τότε θα πρέπει να τα επιστρέψετε στη Morinda Deutschland GmbH (στη διεύθυνση που παρέχεται στο σημείο 11, «Πώς να επιστρέψετε ένα προϊόν») χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε καμία περίπτωση όχι αργότερα από 14 μέρες από την ημέρα κατά την οποία επικοινωνείτε την ακύρωση αυτής της σύμβασης σε μας. Εσείς, ο πελάτης, θα έχετε την ευθύνη για οποιοδήποτε κόστος επιστροφής προϊόντων.

 

6. Αποτελέσματα ακύρωσης

Αν ακυρώσετε τη σύμβασή σας, θα σας επιστρέψουμε όλες τις πληρωμές που σας έχουμε λάβει, συμπεριλαμβανομένου του κόστους παράδοσης. Υπάρχει περίπτωση να αφαιρέσουμε από το ποσό της αποζημίωσης για απώλεια στην αξία των αγαθών που παρέχονταν αν η απώλεια υπάρχει λόγω περιττής επεξεργασίας από δικό σας μέρος, πέρα από αυτήν που χρειάζεται για την επιβεβαίωση της φύσης και των χαρακτηριστικών των αγαθών. Θα κάνουμε την αποζημίωση χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και όχι αργότερα από-

α) 14 μέρες από την ημερομηνία που λαμβάνουμε από σας τα αγαθά που παρέχονταν, ή

β (αν πιο νωρίς) 14 μέρες από την παροχή απόδειξης από σας ότι έχετε επιστρέψει τα αγαθά, ή

γ) στην περίπτωση που δεν παρεχόταν κανέναν αγαθό, 14 μέρες από την ημερομηνία κατά την οποία ενημερωνόμαστε για την απόφασή σας να ακυρώσετε αυτήν τη σύμβαση

Θα κάνουμε την αποζημίωση χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο πληρωμής που εσείς  χρησιμοποιήσατε για πληρωμή - δεν θα χρεωθεί κανένα τέλος για αυτήν την αποζημίωση.

 

7. Κατεστραμμένα και λανθασμένα προϊόντα
Αν έχετε λάβει ένα προϊόν που είναι ορατώς κατεστραμμένα ή έχει αποσταλεί λανθασμένα, παρακαλούμε να μην δεχτείτε την παράδοση και θα σας στείλουμε ένα προϊόν για αντικατάσταση χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση . Αν έχετε δεχτεί την παράδοση και βρείτε ότι το προϊόν είναι κατεστραμμένο, ελαττωματικό ή το λάθος προϊόν, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέσα σε 14 μέρες από την αποδοχή του προϊόντος και θα σας στείλουμε μια αντικατάσταση ή τη σωστή παραγγελία με την προϋπόθεση ότι είμαστε λογικά ικανοποιημένοι για τη ζημιά, ελάττωμα ή λάθος του προϊόντος.

 

8. Η Εγγύησή μας Ικανοποίησης/Επιστροφής Προϊόντων

Επιπροσθέτως στο δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία όπως ορίζεται παραπάνω, η Morinda UK προσφέρει άλλες εγγυήσεις των προϊόντων. Αυτές οι εγγυήσεις δεν επηρεάζουν τα νόμιμα δικαιώματά σας. Μπορείτε να αναμένετε μια επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική αγορά μέσα σε τρείς εβδομάδες από την παραλαβή μας της επιστρεφόμενης παραγγελίας. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι εσείς έχετε την ευθύνη για τα έξοδα της επιστροφής του προϊόντος εκτός στην περίπτωση που εμείς κάναμε λάθος παράδοση του προϊόντος, αποστείλαμε την παραγγελία λανθασμένα, ή το προϊόν είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο.

  • Η 90-ήμερη μας Εγγύηση Ικανοποίησης

Αν δεν ικανοποιηθείτε εντελώς με την αγορά προϊόντων, επιστρέψτε το προϊόν σε μας (χρησιμοποιημένο ή όχι) μέσα σε 90 μέρες* από την ημερομηνία της πρώτης αγοράς και θα σας επιστρέψουμε  100% της τιμής που πληρώσατε (δεν συμπεριλαμβάνονται τέλη αποστολής και επεξεργασίας). Η Morinda επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αρνηθεί επιστροφές χρημάτων για ποσότητες που λογικά δεν μπορούν να καταναλωθούν μέσα σε 90 μέρες. Κανονικά, μια λογική ποσότητα ορίζεται ως τέσσερα μπουκάλια Max ή οποιουδήποτε άλλου χυμού σε ένα μήνα.  Επιτρέπεται στους πελάτες να επιστρέψουν έναν τύπο προϊόντος μόνο μια φορά.  Μεταγενέστερες προσπάθειες επιστροφής του ίδιου τύπου προϊόντος θα αρνηθούν.

*Η 90-ήμερη εγγύηση ικανοποίησης δεν ισχύει σε μηχανές Age Defy. Προσφέρουμε ευχαρίστως μια 30-ήμερη εγγύηση ικανοποίησης πελατών για μηχανές Age Defy.

 

9. Ολοκληρωτική Ικανοποίηση

Σύμφωνα με το νόμο, τα προϊόντα σας πρέπει να αντιστοιχούν με την περιγραφή τους όπως και να είναι ικανοποιητικής ποιότητας και λογικά κατάλληλα για τους σκοπούς για τους οποίους τέτοια προϊόντα χρησιμοποιούνται κανονικά. Είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιηθείτε ολοκληρωτικά με την αγορά σας. Αν δεν ικανοποιηθείτε ολοκληρωτικά, επικοινωνήστε παρακαλώ με τη Morinda UK Ltd. Οποιοσδήποτε πελάτης δεν ικανοποιηθεί ακόμα, δύναται να επικοινωνήσει με το Σύνδεσμο Άμεσης Πώλησης ο οποίος λειτουργεί ως μια εξώδικη υπηρεσία χειρισμού παραπόνων. 

10. Κανονισμός επιστροφής προϊόντων για Ανεξάρτητους Συμβούλους Προϊόντων (ΑΣΠ)
Θα θέλαμε να σας αναφέρουμε στο Εγχειρίδιο Πολιτικής της Morinda Deutschland GmbH για τον πλήρη κανονισμό επιστροφής προϊόντων που ισχύει για Ανεξάρτητους Συμβούλους Προϊόντων. Παρακαλούμε να απευθύνετε ερωτήσεις στο enquiries@de.morinda.com.

 

11. Πώς να επιστρέψετε ένα προϊόν
Πρέπει να αποκτήσετε έναν Αριθμό Εξουσιοδότησης Επιστροφής (RA) επικοινωνώντας με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο Greece@morinda.com αν επιστρέφετε προϊόντα σύμφωνα με την 90-ήμερη μας Εγγύηση Ικανοποίησης. Παρακαλούμε να γράψετε τον αριθμό RA στο έξω μέρος του κουτιού που επιστρέφεται σε μας. Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στη διεύθυνση

Morinda Gmbh

Galileo-Galilei- Str.9

55129 Mainz

Germany

 

12. Πολιτική για την Προστασία Δεδομένων

Οποιοσδήποτε πελάτης κάνει μια αγορά δίνει τη συγκατάθεσή του/της στη Morinda Deutschland GmbHγια την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας και να μεταφερθούν αυτά τα δεδομένα στη Morinda, Inc, Πρόβο, Γιούτα, Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, όπως και στις παγκόσμιες της θυγατρικές εταιρείες. Ο πελάτης κατανοεί και συμφωνεί ότι η μεταβίβαση των προσωπικών στοιχείων θα γίνει σε χώρες όπου ένα ισοδύναμο επίπεδο προστασίας δεδομένων σε σύγκριση με την πατρίδα του πελάτη δεν υπάρχει. Ο πελάτης θα έχει το δικαίωμα για πρόσβαση στα προσωπικά του/της δεδομένα και να αναγκάσει τη Morinda Deutschland GmbH να διορθώσει, να διαγράψει, ή να μπλοκάρει οποιαδήποτε δεδομένα είναι εσφαλμένα.

 

13. Τροποποιήσεις στους Όρους και Προϋποθέσεις

Η Morinda Deutschland GmbH επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιήσει την ιστοσελίδα συμπεριλαμβανομένων των Όρων και Προϋποθέσεων Αυτών. Ο πελάτης υπάγεται στους όρους που ισχύουν τη στιγμή της παραγγελίας του προϊόντος. Στην περίπτωση που οποιοσδήποτε από αυτούς τους όρους κρίνεται άκυρο, ή για οποιονδήποτε λόγο ανεφάρμοστο, ο ίδιος όρος θα κριθεί να έχει διαχωριστεί και δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα και εκτελεστότητα οποιουδήποτε όρου που παραμένει.

 

14. Στοιχεία επικοινωνίας της Morinda Greece

Morinda Deutschland GmbH, Arnulfstraße 60, 80335 München, Germany

Email: greece@morinda.com

Τηλέφωνο: +1 801 234 1000

Φαξ: +1 801 234 1000

 

[Ιούνιος 2017]