Ditt besøk er tilknyttet: NONI QUALITY D L REKAA SPK# 243342 Kontakt meg
Blogg muligheten følg oss vår historie forskning
  • Loading...
 • EN MORINDA LIVSSTIL GIR DEG

  PERSONAL DEVELOPMENT

  MULIGHETEN SUNN LIVSSTIL ØKONOMISK FLEKSIBILITET OPPLEVELSER FOR LIVET PERSONLIG UTVIKLING

  EN EKTE PARTNER

  Et ekte Morinda-liv inneholder ubegrensede muligheter for personlig utvikling. I Morinda vil du finne en ekte partner; en som investerer i din suksess. Du vil ha tilgang til opplæringen, verktøyene, systemene og seminarene du trenger for å oppnå suksess og nå ditt fulle potensiale.

  tools present

  KUN MORINDA HAR...

  scanner

  TruAge SKANNEREN

  Industriens beste og mest avanserte verktøy for å starte samtaler med potensielle kunder. TruAge skanneren er nøkkelen til å nå det fulle potensialet med Morindas mulighet! Kombinèr TruAge skanneren med Tahiti Dream programmet og salg av 5 Day Fix, og du er godt i gang med TruAge-systemet.

  tahiti

  TAHITI DREAM

  Alle kan delta i trekningen av en reise til Tahiti; alt du må gjøre er å la deg bli skannet av en TruAge skanner! I forbindelse med skanningen fyller du ut et Tahiti Dream skannekort, og så fort du har bekreftet din deltakelse gjennom et enkelt klikk i e-posten du mottar, er du med i trekningen! For hvert 5000. lodd vi får inn fra våre europeiske markeder, trekker vi en ny vinner! Vinnersjansen er altså utrolige 1 : 5000!

  library

  MORINDA UNIVERSITY

  Morinda har utviklet informative og lettforståelige filmer som hjelper deg å forstå Morindas kompensasjonsplan, systemer og produkter. Er du ny produktkonsulent, eller kanskje du bare trenger å friske opp gammel kunnskap? Filmene finner du ved å trykke på "Mer" øverst på nettsiden.

  office_pro

  MORINDA OFFICE PRO

  Community Pro er en lukket del av Morindas nettsider som gjennom et abonnement gir deg tilgang til avanserte forretningsanalyser, forretningsrapporter, forretningsvarsler, håndtering av sosiale medier, kundeoppfølgingssystem, nye inntektsmuligheter og mye mer.

  op_sys

  TruAge SYSTEMET

  På samme måte som at operativsystemet til en datamaskin gir den liv, vil TruAge systemet gi din forretning liv. Dette systemet vil faktisk bygge en stor andel av forretningen din for deg! Det har aldri eksistert en mer sofistikert metode for å finne nye mennesker, gjennomføre salg og håndtere dine kontakter.

  circle

  REGIONALE FORRETNINGSMØTER

  En gang i halvåret kan du få de siste nyhetene, oppdateringene og strategiene direkte fra kjernen i selskapet gjennom våre regionale forretningsmøter. Du får muligheten til å knytte kjennskap til andre europeiske produktkonsulenter, samt møte Morindas ledere og grunnleggere.