A webshop tulajdonosa: JOZSEFNE OROSHAZI IPC# 1865547 Kapcsolat
BEZÁRÁS

Kosaram

Throbber image
Lehetőség Közösség Történetünk Kutatás

CÉGVEZETÉS

FELSŐVEZETŐI CSAPAT

BRENT WILLIS

VEZÉRIGAZGATÓ

NEWAGE BEVERAGES CORPORATION AND NONI BY NEWAGE, INC.

Brent Willis a NewAge Beverages Corporation, a világ leggyorsabban növekvő üdítőital cégének Vezérigazgatója, mely a 40. legnagyobb üdítőital cég. Korábban Willis a Cott Corporation Vezérigazgatója volt, és Kereskedelmi Igazgatói és Elnöki pozíciót töltött be az AB InBev-nél, melyet kifejlesztett és a gyakorlatba ültetett stratégiája és üzleti tervei a világ legnagyobb sörös cégévé tettek.

TOVÁBB OLVASOK
KEVESEBB MEGJELENíTÉSE

GREG GOULD

PÉNZÜGYI IGAZGATÓ

NEWAGE BEVERAGES CORPORATION AND NONI BY NEWAGE

Greg Gould a NewAge Beverages és a Noni by NewAge Pénzügyi Igazgatója. Korábban Gould Vezérigazgatóként vagy Pénzügyi Igazgatóként dolgozott hat különböző tőzsdei vállalatnál, beleértve a SeraCare Life Sciences-t, az Atrix Labs-t és Colorado MedTech-t, melyeket a részvényesi érték maximalizálása mellett adott el. Több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a fogyasztói termékek és a biotech iparágában. Sikeresen vezetett tőzsdei cégeket, és ért el háromszámjegyű bevétel növekedést és részvényesi megtérülést.

TOVÁBB OLVASOK
KEVESEBB MEGJELENíTÉSE

GLENN ROGERS

ÜZLETFEJLESZTÉSI VEZETŐ

NEWAGE BEVERAGES CORPORATION AND NONI BY NEWAGE

Glenn Rogers Üzletfejlesztési Vezetőként nemrég csatlakozott a Noni by NewAge-hez. Glenn jelentős tapasztalattal rendelkezik a fúziók és felvásárlások területén, kulcs szerepet játszott több mint 100 globális szintű tranzakcióban. Továbbá sokéves, magáncégeknél és tőzsdei vállalatoknál szerzett szenior vezetői tapasztalattal bír, melyek akár 5000 főt foglalkoztattak szakszervezeti és szakszervezeten kívüli környezetben. Legutóbb magántőke és kockázati tőke cégeknek volt tanácsadója. Feltörekvő márkák aktív, korai befektetője, jelenleg az igazgató tanácsban tevékenykedik egy olyan cégnél, melyet segített finanszírozni.

TOVÁBB OLVASOK
KEVESEBB MEGJELENíTÉSE