A webshop tulajdonosa: JOZSEFNE OROSHAZI IPC# 1865547 Kapcsolat
BEZÁRÁS

Kosaram

Throbber image
Lehetőség Közösség Történetünk Kutatás

Az elállás joga


A vásárló a rendelésétől a kézbesítést követő 14 napon belül indoklás nélkül bármikor elállhat. Amennyiben egy vásárló egy rendelésen belül több terméket is rendel és azok különböző időpontokban kerülnek kézbesítésre, az utolsó termék átvétele minősül a kézbesítés napjának. A vásárlónak egyértelműen kell jeleznie, hogy rendelését töröltetni szeretné.  A vásárlónak lehetősége van a Morinda által rendszeresített Törlési kérelem nyomtatványt használni. Elállási szándékot írásban kell jelezni (pl. levél vagy e-mail formájában) a Morinda felé. Az elállási szándék jelzésének ideje az írásos nyilatkozat elküldésének idejével megegyező dátum. A vásárlónak a törlési határidő előtt kell elküldenie a törlési igényét. Az írásbeli törlési igénynek a következőket kell tartalmaznia: a vásárló címét, a termék megnevezését, a rendelés dátumát, rendelési azonosító számot.

Amennyiben a vásárló átvette a terméket a kiszállításkor, azt késedelem nélkül vissza kell juttatni a törlési igény jelzésének napjától számított 14 napon belül. A visszaküldéssel járó költségek a vásárlót terhelik.

A törlés menete

Amennyiben a vásárló törölteti a szerződését, az összes általa befizetett pénzt visszakapja, a szállítási költséggel együtt. A visszafizetett összeg csökkentetten kerül kifizetésre, amennyiben a termék állapotában a forgalmazó hibájából minőségromlás következett be.

A visszatérítés késedelem nélkül történik meg, és nem később, mint  

a, 14 nappal azután, hogy a termék a vásárlótól visszaérkezett, vagy

b, 14 nappal azután, hogy a vásárló a termék visszaküldését igazolni tudja, vagy

c, ha nem történt meg a termék kiszállítása, akkor 14 nappal a szerződés törlését követően.

 

A visszatérítés kifizetése ugyanazon a módon történik meg, ahogy a Fogyasztó kifizette a terméket. A visszafizetés költségét nem terhelik a Fogyasztót.

Sérült vagy tévesen kiküldött termékek


Amennyiben láthatóan sérült, vagy tévesen kiküldött termék került kézbesítésre, a vásárló megtagadhatja a csomag átvételét, és mi a lehető legrövidebb időn belül ismételten kiküldjük a megrendelt termékeket többletköltség nélkül. Amennyiben csak a csomag felbontása után derül ki, hogy a termék sérült, hiányos, vagy nem egyezik a megrendelt termékekkel, jelezze nekünk 14 napon belül, és mi a lehető legrövidebb időn belül ismételten kiküldjük a megfelelő termékeket, miután meggyőződtünk arról, hogy a termék valóban sérült, hiányos vagy nem egyezik a megrendelt termékkel.

Megelégedettségi/visszavásárlási garancia

A rendelés törlésének lehetőségén kívül a Morinda kiegészítő termékgaranciát kínál. Ez a garancia nem befolyásolja a vásárló alapvető jogait. A visszatérítést abban a fizetési módban kapja, amelyben az eredetileg történt, az áru visszaérkezését követő 3 héten belül. Kérjük vegye figyelembe, hogy a visszaküldés költségei a vásárlót terhelik, kivéve, ha sérült, hiányos vagy nem a rendelésnek megfelelő terméket kapott.

90 napos pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben a Fogyasztó nem elégedett teljes mértékben a vásárolt termékkel, lehetősége van arra, hogy visszaküldje a használt, vagy nem használt terméket az eredeti vásárlás dátumától számított 90 napon* belül, és a termék vásárlási árát 100%-ban visszakapja a szállítási költség levonása után. A Morinda és a Forgalmazó fenntartja magának a jogot, hogy visszautasítson olyan mennyiségű visszaküldött terméket, amely nem fogyasztható el 90 napon belül.

Az ésszerűnek tekinthető mennyiség 140 QV-nak megfelelő termék (pl. 4 palack Morinda Core Max vagy más Morinda ital)  havonta. Egy terméktípusból egy időben csak egy termék küldhető vissza. Ugyanannak a terméknek az ismételt visszaküldése visszautasításra kerül.

Teljes megelégedettség

A termékek a törvény értelmében megfelelnek a megnevezésben leírtaknak, megfelelő minőségűek és megfelelnek a használatuk céljának, amint az általában egy terméktől elvárható. Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz termékeinkkel. Amennyiben kifogása támadna, kérjük keressen minket a Morinda Magyarország Kft., 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12. címen, vagy az informacio@morinda.com email címen, vagy vegye fel a kapcsolatot a Morinda ügyfélszolgálatával a 06-1-248-2640-es telefonszámon.

Azon Vásárlók, akik továbbra is elégedetlenek, fordulhatnak békéltető testülethez, azonban a Morinda nem ért egyet azzal, hogy fogyasztói reklamációit  békéltető testületek (melyek listája megtalálható az EU online vitarendező honlapján, ahttp://ec.europa.eu/odr weboldalon) kezeljék.

További részletekért kérjük, forduljon a Morinda Szabályozás Részlegéhez a szabalyozas@hu.morinda.com e-mail címen.

Visszatérítési Szabályzat Forgalmazók részére

A teljes visszatérítési szabályzat a Morinda Kézikönyv és Jutalékrendszer kiadványban található. További kérdéseivel keressen minket az informacio@morinda.com email címen.

A termékeket az alábbi címre küldje vissza:

Morinda Magyarország Kft.

1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12. I.em

Adatvédelmi szabályzat


A vásárló a megrendelésével egyidejűleg hozzájárul, hogy a Morinda kezelje a az általa megadott személyes adatait, és azokat továbbítsa a Morinda Inc. (American Fork, Utah, USA) leányvállalatai és kapcsolt vállalkozásai felé. A vásárló tudomásul veszi és jóvá hagyja, hogy személyes adatainak továbbítását nem minden esetben saját országának adatvédelmi szabályzata alapján végzik. A vásárlónak jogában áll hozzáférnie személyes adataihoz, valamint kérvényeznie a téves adatok módosítását, törlését a Morindától.

Jelen Feltételek és Szabályok módosítása


A Morinda fenntartja magának a jogot a weboldal, és ezzel egyidejűleg a Feltételek és Szabályok módosítására. A vásárlóra a megrendelés időpontjában érvényes feltételek vonatkoznak. Amennyiben jelen szabályok bármelyike érvénytelenné vagy valamilyen okból végrehajthatatlanná válik, az nem érinti a többi feltétel hatályosságát vagy végrehajthatóságát.

A Morinda elérhetőségei

Morinda Magyarország Kft.

Cím: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12.

Telefon: 06 1 248 2640, 06 1 248 2641

Fax: 06 1 224 5371

Email: informacio@morinda.comrendeles@morinda.com