A webshop tulajdonosa: JOZSEFNE OROSHAZI IPC# 1865547 Kapcsolat
BEZÁRÁS

Kosaram

Throbber image
Lehetőség Közösség Történetünk Kutatás

Tarts velünk Malagába!

Tudjuk, hogy imádtok utazni…

Sokatokat a kirándulások, a közös élmények, az új helyek felfedezése motiválja leginkább!

Amellett, hogy a novemberi antalyai RBS megrendezését továbbra is lehetségesnek tartjuk, a jövő évi svájci Globális Business Summitra és tahiti utakra idén december 31-ig tudsz minősülni, szeretnénk még egy könnyebb, többek számára elérhető kvalifikációt meghirdetni az idei évre.

Azt is tudjuk, hogy szerettek a télből a napos helyekre utazni… És hogy a lendületet megadja egy év eleji esemény, ezért invitálunk téged a januárban is 18-20 fokos Malaga városába, Spanyolországba, a Földközi-tenger partjára!

Malaga, a Costa del Sol központja és egyik legcsodálatosabb városa. Vár minket a napfény, a tenger és a mediterrán életérzés. Érdekes múzeumok, különleges látnivalók, kiváló éttermek - ez mind Malaga.

 

Miért nyújt kihagyhatatlan élményeket Malaga? Kattints ide: https://malaga.hu/latnivalok/

Tölts velünk 3 napot 2021. január 23-26. között egy 4 csillagos szállodában vendégeddel együtt, félpanziós ellátással!

Minősülési időszak: 2020. július 1-december 31.

A kvalifikáció feltételei egy naptári hónapon belül:

·        a 2019-es, átlagos, személyes QV6 bázis teljesítése

·        azon felül 4.800 személyes QV3 teljesítése

·        továbbá 3 fő személyesen szponzorált, 120 QV megrendeléssel rendelkező IPC (Korall) – nem feltétel, hogy újak legyenek.

Valamint a minősülést követően az utazásig minden hónapban a személyes aktivitást jelentő 120 QV megvásárlása.

Regisztrációs díj: 50 euró, amitől abban az esetben eltekintünk, ha saját és vendéged repülőjegyét Malagába bemutatod a jelentkezéssel egyidejűleg.

Az utazáson való résztvevők száma maximum 100 ID, azaz 200 fő egész Európából. Miután a regisztráltak létszáma eléri a maximumot, nem tudunk több minősülést, jelentkezést elfogadni.

A repülőjegy és a transzfer önköltséges, a fenti dátumokon az ösztönző meghirdetésekor elérhető kedvező árú, fapados járat Malagába.

Az ösztönző változtatásának jogát fenntartjuk, és a korona vírus miatt bekövetkező esetleges korlátozások miatt felelősséget nem vállalunk.

Az utazás értéke készpénzben nem igényelhető. Az utazáson csak a minősült ID tulajdonosa vehet részt vendégével, nem átruházható.

 

SHAPE kihívás ösztönző

Hagyományos kifizetés:

Az IPC-k megkapják a szokásos jutalék kifizetéseket (személyes visszatérítés, Fast Start bónusz és/vagy Unilevel kifizetés) minden

eladott csomag után.

• Az IPC-k 20% Fast Start kifizetést kapnak minden olyan eladott csomag után, amit egy személyesen szponzorált fogyasztójuk, vagy új személyesen szponzorált forgalmazójuk vásárol a Fast Start periódusában (20%-a a CV értéknek, Magyarországon 6.000 Ft, Romániában 86 RON)

Megjegyzés: Ha a csomagot megvásárló IPC a hálózatban személyes visszatérítésben részesül a megvásárolt csomag után, akkor a Szponzor 5% kifizetésre lesz jogosult a személyes visszatérítés alapját képező forgalom után.

• Az IPC megkapja a szokásos Unilevel jutalék kifizetését a hálózatában megvásárolt összes csomag után.

Kihívás Bónusz:

Az forgalmazók további $25, azaz 5.750 Ft vagy 75 RON bónuszkifizetést* kapnak minden 3. eladott csomag után, melyet a saját személyesen szponzorált fogyasztói és/vagy forgalmazói vásárolnak meg (1. Generáció) az adott naptári hónapban.

Például:

• Orsinak van két személyesen szponzorált fogyasztója, és egy személyesen szponzorált forgalmazója, akik vásároltak egy-egy Shape kihívás csomagot április hónapban. Orsi ezért jogosult lesz a $25 bónuszkifizetésre, mert mind a három csomag megvásárlása az 1. Generációban egy adott naptári hónapon belül történt.

• Zsuzsinak van egy személyesen szponzorált forgalmazója, aki 3 csomagot vásárol a saját ID számára április hónapban. Zsuzsi ezért jogosult lesz a $25 bónuszkifizetésre, mert mind a három csomag megvásárlása egy naptári hónapon belül történt.

Korlátozott Idejű Bónusz -szeptember végéig

Nem csak arra szeretnénk ösztönözni a forgalmazókat, hogy vegyenek részt a kihívásban, hanem arra is, hogy minél több embernek mutassák be ezt a lehetőséget a hálózatukban. Ezért két ösztönzőt is meghirdetünk, melyek szeptember végéig lesznek elérhetők.

1. MINDEN MEGVÁSÁROLT SHAPE KIHÍVÁS CSOMAG UTÁN FAST START BÓNUSZT FIZETÜNK SZEPTEMBER VÉGÉIG – tehát nem csak a fogyasztók és az új forgalmazók rendelései, hanem a 60 napnál régebben regisztrált IPC-k Shape vásárlásai után szintén.

2. MEGTRIPLÁZZUK A KIHÍVÁS UTÁN JÁRÓ BÓNUSZT SZEPTEMBER VÉGÉIG

• A forgalmazók összesen $75 (3x$25, azaz 17.250 Ft vagy 225 RON) bónuszt kapnak minden 3. megvásárolt csomag után (1. Generáció)

Megjegyzés: Mind a három csomagot egy azon naptári hónapon belül kell megvásárolni.

A kihívás bónusz a Noni by NewAge egyes országaiban nem elérhető.

A régióban minden Shape-t forgalmazó országban lehet vele élni: Magyarország, Románia, Egyesült Királyság, Írország és Lengyelország.

*A Noni by NewAge belső átváltási rendszere alapján.