A webshop tulajdonosa: JOZSEFNE OROSHAZI IPC# 1865547 Kapcsolat
BEZÁRÁS

Kosaram

Throbber image
Lehetőség Közösség Történetünk Kutatás

Erőteljes. Tiszta.
Hatásos.

A tahiti gyógyítók évezredek óta használják a nonit ősi gyógymódként. Erőteljes fitotápanyagokban gazdag, ami elősegíti antioxidáns és adaptogén hatásait, így a noni természetesen felpezsdíti egészségét.

Potent Pure

Wellness az édenkert erejével

VÁSÁRLÁS MOST

TERMÉSZETES

VÁSÁRLÁS MOST

TUDOMÁNYOSAN ALÁTÁMASZTOTT

VÁSÁRLÁS MOST

ANTIOXIDÁNSOKBAN GAZDAG

VÁSÁRLÁS MOST

ERŐTELJES FITOTÁPANYAGOKKAL

Fától a palackig nyomon követhetőség:
Elkötelezettségünk a minőség iránt

Minden üveg Tahitian Noni követhető magtól az eladásig, a konyhádból a származási helyéig. Tartós kapcsolataink a gazdálkodókkal biztosítják ezt az egyedi fától palackig tartó nyomon követhetőséget, ami garantálja a termékek minőségét, biztonságosságát és gyártási folyamatának integritását.

Commitment To Quality

Szolgáltatás az eladás előtt

A gyökereink ebben a kultúrában, földben, Tahiti lakosaiban rejlenek, akikkel egyedi kapcsolatokat hoztunk létre több mint 20 év alatt. Nagyra értékeljük és gondoskodunk az emberekről, a földről, amit művelnek, ahol a noni terem, és támogatjuk a termelést.

Hatás

GAZDASÁGI HATÁS

Mi vagyunk Tahiti szigetének legnagyobb gazdasági partnere, megbízható megélhetést nyújtunk a családoknak és a közösségeknek.

KÖZÖSSÉGI
KAPCSOLATOK

Több mint 10 éve működünk együtt az SOS Gyermekfaluval Papara településen, Tahitin, hogy segítsünk családi stabilitást megteremteni azoknak a gyermekeknek, aki nem lehetnek együtt szüleikkel.

A TÁJ
VÉDELME

A nonit kicsi, családi gazdaságokból szerezzük be. Nem használunk műtrágyát vagy rovarölő vegyszert a szupergyümölcs noni termelése során, és minden gyümölcsszedő ki van képezve a gyümölcs és a táj védelmére.