Ditt besøk er tilknyttet: ARVID SKULSTAD SPK# 124453 Kontakt meg
Hold deg oppdatert Blogg muligheten følg oss vår historie forskning
  • Loading...
 • EN MORINDA LIVSSTIL GIR DEG

  FINANCIAL FREEDOM

  MULIGHETEN SUNN LIVSSTIL ØKONOMISK FLEKSIBILITET OPPLEVELSER FOR LIVET PERSONLIG UTVIKLING

  DEN PERFEKTE KOMBINASJONEN

  Det er to ting som gjør en Morinda livsstil fantastisk: du kan nyte fordelene av utrolige produkter med ekte helsefordeler, samt en uslåelig forretningmulighet.

  products plus businessperson

  PROVISJONER

  Morinda har utbetalt mer enn 4 milliarder dollar i bonuser og provisjoner til våre produktkonsulenter, og har med dèt skapt mer enn 250 millionærer. Etter å ha eksistert som selskap i snart to tiår, har våre konsulenter fremdeles ikke gått glipp av en eneste utbetaling. NOEN SINNE.

  FØLG DITT EGET TEMPO

  Morinda tilbyr en fantastisk, langsiktig inntektsmulighet. Å gi deg økonomisk fleksibilitet er vårt mål, uansett hva dette innebærer for deg. Ønsker du deg bare en liten ekstrainntekt på et par hundre kroner i måneden, eller kanskje flere tusen ekstra så du kan pensjonere deg tidlig eller oppfylle drømmene dine? Morinda har en plan og et system for hvordan vi sammen kan få deg dit. Alt vi trenger er ditt engasjement og din energi.

  TILLEGGSINNTEKT FULLTIDSINNTEKT FORMUEBYGGING

  TruAge-SYSTEMET

  Morinda introduserer TruAge-systemet; et helhetlig system som bidrar til din suksess!

  1 TruAge SKANNEREN

  Nå kan du bruke TruAge skanneren og tilby muligheten til å vinne en reise til Tahiti! Det har aldri vært enklere å nå ut til nye mennesker!

  2 DET HAR ALDRI VÆRT LETTERE Å JOBBE

  Motta oversikter over hvilke fremskritt dine kontakter gjør slik at du kan følge dem opp best mulig, samt andre nyttige tips*.

  (*Kun for de som abonnerer på Community Pro)

  3 E-POSTUTSENDELSER, KUNDEOPPFØLGING, DAGLIGE GJØREMÅL*

  Vi gjør jobben for deg: vi sender ut forhåndslagde e-poster til kundene dine, basert på hvilke valg de har tatt når dere har vært i kontakt. Vi gir deg også en liste med daglige gjøremål som vil hjelpe deg å få kundene inn på rett spor.

  (*Kun for Community Pro-abonnenter)

  HVA GJØR MORINDAS KOMPENSASJONSPLAN SÅ SPESIELL? TA EN TITT!

  INGEN BREKKASJE

  Mange selskaper lokker med store utbetalinger, mens realiteten er at mesteparten av pengene går tilbake til de som driver selskapet. Ikke i Morinda. Vi utbetaler de 53% vi lover, uten brekkasje. Alltid.

  DYNAMISK KOMPRESJON

  Morinda var det første selskapet som tilbød dynamisk kompresjon, som sikrer at bonuser og provisjoner utbetales til hver eneste kvalifiserte produktkonsulent.

  GLOBALE BONUSPOTTER

  I Morinda har du muligheten til å få utbetalt en andel av selskapets globale omsetning!

  AREA DEVELOPER PROGRAMMET

  Morinda sjokkerte hele industrien nok en gang ved å introdusere Area Developer programmet - et unikt program som gjør det mulig for produktkonsulenter å ha to inntektsstrømmer fra samme forretningsaktivitet.

  ANDRE INSENTIVER

  I tillegg til provisjonene, de globale bonuspottene, rabattene og alt det andre som gjør vår kompensasjonsplan så generøs, tilbyr Morinda en rekke andre insentiver. Eksempler på dette er reiser, opplevelser og mye mer!

  DIN ØKONOMISKE FLEKSIBILITET

  Dersom økonomisk fleksibilitet er et ønske, burde du bli med i Morinda i dag! Vi lover å ikke skuffe deg. Morinda vil støtte deg med alt du trenger for å komme skikkelig i gang, og du vil se at aktivitet virkelig betyr inntekt.