Ditt besøk er tilknyttet: UNNI HELLGREN SPK# 1001529 Kontakt meg
Hold deg oppdatert Blogg muligheten følg oss vår historie forskning
  • Loading...
 • I 1996 revolusjonerte Morinda den daværende industrien av helseprodukter ved å introdusere Tahitian Noni Juice, og lanserte med dét en multi-milliard industri mer eller mindre over natten. Vårt mål med å hjelpe mennesker å leve yngre lenger, bekrefter vår posisjon som innovatører og ledere i industrien av helsetilskudd. Den samme følelsen av energi, kraft og engasjement vi opplevde i 1996, lever den dag i dag, og vi skyter fart inn i fremtiden samtidig som vi sikrer vår plass i historiebøkene. Veien foran oss er staket ut. Intensjonen vår er klar. Og fremtiden har aldri vært lysere.
  HVOR VI KOM FRA

  1993

  Morindas forskere oppdager nonifrukten og alle dens fordeler.

  1996

  Tahitian Noni Juice blir lansert, og blir raskt et globalt fenomen som danner superfruktindustrien.

  2003

  Den først humane, kliniske studien av Tahititan Noni Juice publiseres.

  2011

  Innledende studier viser at iridoider kan redusere dannelsen og skadevirkningene av Avanserte Glykerte Endeprodukter (A.G.E)

  2016

  Morinda fyller 20 år, og markerer starten på selskapets andre store vekstperiode.

  Vertical Line
  Vertical Line
  Vertical Line
  Vertical Line
  Vertical Line

  Vertical Line

  1995

  Morinda utvikler en klar strategi, og formulaen til en revolusjonerende ny juice ser dagens lys.

  Vertical Line

  1997

  Flere nonibaserte produkter blir utviklet for å kunne gi flere fordeler til sine brukere.

  Vertical Line

  2009

  Morindas forskere identifiserer iridioider som det viktigste fytonæringsstoffet i Noni. Iridoidene er vår viktigste kvalitetsmarkør.

  Vertical Line

  2012

  Produktlinjen "TruAge" utvikles som et resultat av forskningen på suksessproduktet Tahitian Noni Juice.

  Vertical Line

  2018

  Morinda announces historic merger with New Age Beverage Corporation, putting the new company on track to become the world's largest healthy beverage company.

  HVOR VI ER

  Morinda fokuserer på en helhetlig produktutvikling, og søker verden over etter de beste og mest verdifulle ingrediensene. Disse utnytter vi for å lage produkter i verdensklasse, som bidrar til å forbedre livskvaliteten til mennesker hver eneste dag.

  Denne oppdagelsesferden startet med nonifrukten. Med dette som grunnlag, leter vi nå verden rundt etter de beste råvarene for å utvikle produkter som bidrar til å forberede og støtte oss i alle aspekter av livet, blant annet aldringsprosessen, hudpleie og fysisk yteevne.

  Core Products
  HVOR VI SKAL

  Vårt mål er å gi våre kunder en følelse av god helse og økonomisk frihet. Dette gjør vi ved å tilby eksklusive produkter for å forbedre livskvaliteten både på innsiden og utsiden av kroppen, samtidig som vi tilbyr gode muligheter for en ekstra inntekt. Morinda har allerede forandret livet til utallige personer og vil fortsette å gjøre det ved å hjelpe folk til å leve yngre, lenger. 

  Where We're Going